Fa'amalosia le mautinoa, aga'i i luma - fai se fonotaga galuega i le afa muamua o le 2022.

I le aso 01 o Iulai, na faia ai e le kamupani se fonotaga galuega mo le afa muamua o le 2022. O sui uma o le au taʻitaʻi a le kamupani, pule sili, ulu o matagaluega eseese ma le faatonu o Fenglou Packaging R&D Department ma isi tagata na auai i le fonotaga e aotele le poto masani, taulaʻi. i sini, aoina le malosi, ma agai i luma.

tala fou

Na iloiloina e le Pule Sili o Chen Jiaqun le lipoti o le faagaoioiga o le tamaoaiga i le afa muamua o le tausaga, aoteleina atoatoa le galuega autu i le afa muamua o le tausaga, ma iloilo loloto le tulaga o le atinaeina o pisinisi.Na ia fa’ailoa e fa’apea, o le afa muamua o le tausaga, sa galulue fa’atasi ai le vaega e fo’ia fa’afitauli faigata, ma o le sini o le “afa o le taimi ma le afa o le galuega” na matua’i ausia, ma o le tulaga atoa o le atina’e sa lelei.

I le fonotaga, o ulu o matagaluega eseese o le mafutaga faaleaoaoga ma le faatonu o le Fenglou Packaging R & D Matagaluega na faia taumafaiga i le afa muamua o le tausaga e faaleleia ai le faaleleia o meafaigaluega faaleaoaoga ma le pulega o tagata faigaluega, ma iloa ai le saoasaoa maualuga, maualuga. -saʻo, atamai, faʻasaoina o le malosi ma le faʻaogaina o le siosiomaga.Ina ia faʻalauteleina le atinaʻeina o le faʻasaoina o meaʻai, faʻatasi ai ma taumafaiga faʻatasi a paʻaga i le R & D Department, ua manumalo ai i le 5 mea faʻatekonolosi maualuga ma pasia le tusipasi a le atunuʻu maualuga-tech.

"E leʻi maeʻa le suiga, e manaʻomia pea e le au uo ona galulue malosi" "Na faailoa mai e le Pule Sili o Chen Jiaqun i lana tautalaga e faapea i lalo o le maketi faavaomalo o loʻo i ai nei, e tatau ona sili atu le faʻamalosi a Fenglou ia i latou lava, tausia lelei le lelei ma le aofaʻi, sili atu meafaigaluega faʻaaoaoga atoatoa. ma faʻapipiʻi taua i aʻoaʻoga taleni, ina ia mafai ai ona faʻataunuʻuina le miti a Fenglou e seneturi, o se faʻailoga masani. Mulimuli ane, na ia faʻailoa mai e tatau i pisinisi ona faʻaaoga le poto, felagolagomaʻi, faʻatoʻilaloina faigata, ma alu uma e faʻamautinoa le maeʻa o tausaga taʻitasi. galuega a'o taumafai i sini maualuluga.


Taimi meli: Sep-08-2022